Valvasorjeva knjižnica Krško, enota Senovo - Senovo

Naslov: Titova cesta 106, 8281 Senovo, Slovenija.
Telefon: 74904028.

Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Valvasorjeva knjižnica Krško, enota Senovo

Valvasorjeva knjižnica Krško, enota Senovo je ena izmed pomembnih knjižnic v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Titova cesta 106, 8281 Senovo, Slovenija. Ta javna knjižnica je dostopna vsem prebivalcem in obiskovalcem Senova in okolice.

Knjižnica ponuja obsežen katalog knjig in drugih publikacij, zato je knjižnica specializirana za knjižnične storitve. Obiskovalci lahko uživajo v raznolikosti knjig, časopisov in drugih publikacij, ki so na voljo za branje in posojo.

Knjižnica ponuja tudi druge zanimive storitve, kot je na primer dostopno parkirišče za obiskovalce in dostopnost za osebe, ki uporabljajo invalidski voziček. Knjižnica je nagnjena k izboljšanju dostopnosti in zagotavljanju, da so vsi obiskovalci dobrodošli in lahko uživajo v knjižničnih storitvah.

Če si želite poglobiti v informacije o Valvasorjeva knjižnica Krško, enota Senovo, bi bilo priporočljivo, da obiščete njihovo spletno stran. Na spletni strani lahko najdete več informacij o knjižnici, njihovih storitvah in morebitnih dogodkih. Čeprav trenutno nimajo mnenj na Google My Business, lahko obiščete knjižnico in ugotovite, zakaj je to tako dragocen vir informacij in znanja za lokalno skupnost.

V končnem znesku, Valvasorjeva knjižnica Krško, enota Senovo, je mesto, kjer se lahko naučimo, preberejo in razširimo svoje znanje. Zaradi njihovega bogatega kataloga knjig in drugih publikacij ter njihovega stališča do dostopnosti, je to popoln kraj za vsakogar, ki išče učinkovito knjižnično izkušnjo. Zato je obisk knjižnice močno priporočljiv za vsakogar, ki išče nova spoznanja in želi povečati svoje znanje.

Go up