DKD Svoboda- Delavsko kulturno društvo Senovo - Senovo

Naslov: Titova cesta 97, 8281 Senovo, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od DKD Svoboda- Delavsko kulturno društvo Senovo

DKD Svoboda- Delavsko kulturno društvo Senovo Titova cesta 97, 8281 Senovo, Slovenija

Če iščete kulturno izkušnjo v Senovu, je DKD Svoboda z naslovom Titova cesta 97, 8281 Senovo, Slovenija, izbira, ki vas ne bo razočarala. To je kulturni center, kjer lahko uživate v različnih dogodkih in dejavnostih.

Med specialitetami DKD Svoboda so kulturni dogodki, ki jih vsebujejo koncerti, gledališke predstave, razstave in več. V tej kulturni ustanovi je mogoče tudi najeti prostor za osebne dogodke, kot so rojstni dnevi, poroke in podobno.

Lokacija kulturnega centra je izredno primerna, saj je oddaljen le nekaj minut hoje od središča Senova. Je tudi dobro povezan z javnim prevozom in ima parkirnišče, ki je dostopno tudi osebam z invalidskimi vozički.

Če iščete informacije o aktualnih dogodkih in dejavnostih, ki jih ponuja DKD Svoboda, vam lahko svetujemo, da pogledate njihovo spletno stran. Na spletni strani lahko najdete tudi informacije o najetju prostora in kontaktnih podatkih za nadaljnje poizvedbe.

Čeprav ni na voljo mnenj na Google My Business, lahko sklepamo, da je DKD Svoboda dobro cenjena lokalna kulturna ustanova.

Ker želimo, da bi bili obiskovalci popolnoma zadovoljni s svojo kulturno izkušnjo, vam svetujemo, da se obrnite neposredno na DKD Svoboda preko njihove spletne strani in se povežete z lokalno skupnostjo.

Go up