Knjižnica Škofljica - Škofljica

Naslov: Ob pošti 29, 1291 Škofljica, Slovenija.
Telefon: 13085760.
Spletna stran: mklj.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 15 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Knjižnica Škofljica

Knjižnica Škofljica je javna knjižnica, ki se nahaja na naslovu Ob pošti 29, 1291 Škofljica, Slovenija. Če želite jih kontaktirati, lahko uporabite telefon 13085760 ali obiščete njihovo spletno stran mklj.si.

Knjižnica je dostopna osebam na invalidskem vozičku in ima 15 mnenj na Google My Business s povprečnim mnenjem 4.8/5. To kaže, da je to zanimiva in kvalitetna knjižnica, ki uživa veliko zaupanja ljudi.

Če iščete knjižnico v Škofljici, je Knjižnica Škofljica zelo preporočljiva. Njihova velika zbirka knjig in drugih literature je na voljo za vaše užitke in izobraževanje. Poleg tega lahko v knjižnici tudi izposodite različne medijske vsebine, kot so filmi, glasba in videoigre.

Knjižnica Škofljica ponuja tudi različne storitve za svoje uporabnike, kot so bralne skupine, literarni dogodki in delavnice za otroke. Vsi so dobrodošli, da se udeležijo teh dejavnosti in izkoristijo vse, kar ima knjižnica ponuditi.

Knjižnica se nahaja na centralni lokaciji v Škofljici, zato je lahko dostopna za vse. Če želite izposoditi knjigo ali se udeležiti kakšnega dogodka, se lahko enostavno odpravite v knjižnico in uživate v njenih storitvah in vsebini.

Če ste interesirani za Knjižnico Škofljica, jih obiščite na njihovi spletni strani in preverite njihove ure, zbirke in dogodke. Knjižnica je odprta za vse in bi bilo všeč, če bi vas videli kot svoje nove uporabnike. Kontaktirajte jih danes in začnite raziskovati njihovo bogato zbirko knjig in medijev.

Go up