Knjižnica Makse Samsa Ilirska Bistrica - Ilirska Bistrica

Naslov: Trg maršala Tita 2, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57144188.
Spletna stran: knjiznica-ilb.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 16 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Knjižnica Makse Samsa Ilirska Bistrica

Knjižnica Maksa Samsa Ilirska Bistrica je ena izmed najpomembnejših knjižnic v Sloveniji, ki se nahaja v Ilirski Bistrici na Trgu maršala Tita 2. Lahko se vanjo pride po telefonu 57144188 ali pa preko spletne strani knjiznica-ilb.si.

Specialitete Knjižnice Maksa Samsa Ilirska Bistrica so ogromne zbirke knjig, časopisov in drugih dokumentov, ki so na voljo za posojo. Knjižnica ponuja tudi računalniške postaje, internetni dostop in druge storitve, kot so organiziranje bralnih skupin in literarnih večerov. Je tudi primerna za otroke in mladostnike, saj ima posebne zbirke knjig za to občinstvo.

Knjižnica je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku, saj ima parkirišče in vhod, ki sta prilagojena njihovim potrebam. Obiskovalci lahko v knjižnici uživajo v tišini in miru, medtem ko prebirajo svoje najljubše knjige in časopise.

Na spletni strani lahko najdete tudi informacije o dogodkih in aktivnostih, ki jih knjižnica organizira. Te informacije so lahko zelo uporabne za tiste, ki želijo sodelovati v kulturnih in izobraževalnih dejavnostih v Ilirski Bistrici.

Knjižnica Maksa Samsa Ilirska Bistrica ima na Google My Business 16 mnenj, s povprečnim mnenjem 4.6/5. To pomeni, da so obiskovalci zelo zadovoljni z njenimi storitvami in ponudbo.

Če iščete knjižnico, ki vam bo ponudila obsežne zbirke knjig in drugih dokumentov, ki so na voljo za posojo, ter storitve, kot so računalniški dostop in organiziranje bralnih skupin, je Knjižnica Maksa Samsa Ilirska Bistrica idealen izbor. Obiskali ste jo lahko vsakdan od 8:00 do 19:00, vikend pa od 8:00 do 13:00.

Zato, če iščete knjižnico, ki vam bo omogočila užitek v branju, se priporoča, da obiščete Knjižnico Maksa Samsa Ilirska Bistrica. Na spletni strani lahko najdete več informacij o njenih storitvah in aktivnostih. Kontaktirajte jih danes preko njihove spletne strani knjiznica-ilb.si in začnite uživati v branju.

Go up