Dom na Vidmu - Ilirska Bistrica

Naslov: Gregorčičeva cesta 2, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 104 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Dom na Vidmu

Dom na Vidmu Gregorčičeva cesta 2, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija

Dobrodosli na našem geslu o Domu na Vidmu Ta kulturni center se nahaja na Gregorčičeva cesta 2, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.

Dom na Vidmu je znan po svojih kulturnih dejavnostih in je primerno mesto za obiskovalce, ki iščijo doživetje bogate kulturne dediščine. To je tudi dostopno mesto za osebe na invalidskem vozičku, saj ima dostopno parkirišče in vhod. Na spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in storitvah.

To podjetje ima 104 mnenj na Google My Business, s povprečnim mnenjem 4.4/5, kar kaže na zelo pozitivne ocene obiskovalcev. Mnenja vključujejo pohvale za profesionalnost in prijaznost zaposlenih, raznovrstnost dogodkov in lepo okolje.

Specialitete Doma na Vidmu so njegovi kulturni dogodki, ki jih sestavljajo koncerti, gledališke predstave in razstave. Obiskovalci so lahko navdušeni nad bogato kulturno dediščino in sodobnimi umetniškimi deli, ki jih lahko doživijo na tem mestu.

Poleg tega je Dom na Vidmu tudi primerno mesto za organizacijo dogodkov, kot so poroke, konference in podjetniška srečanja. Svoje prostore lahko najemajo tudi za druge namene, kot so delavnice in seminarji.

Druge zanimive informacije o Domu na Vidmu so njegova lepa lokacija in okolica. Obiskovalci lahko uživajo v naravni lepoti Ilirske Bistrike in obiskujejo bližnje zanimivosti, kot so naravni rezervati in zgodovinske znamenitosti.

Če iščete bogato kulturno izkušnjo in lepo okolje, je Dom na Vidmu idealno mesto za vaš obisk. Na spletni strani lahko najdete več informacij in se lahko tudi prijavite za njihove prihajajoče dogodke.

Vaša rezervacija je samo nekaj klikov oddaljena, zato ne čakajte več in se danes prijavite na njihovo spletno stran. Dom na Vidmu vas bo zares navdušil in bo vam ponudil nepozabno izkušnjo.

Na koncu želimo povedati, da smo zadovoljni s tem, kar beremo o Domu na Vidmu in jih zelo priporočamo. Če iščete kulturni center z bogato izbiro dogodkov in lepim okoljem, je Dom na Vidmu mesto, ki ga ne smete mimogrede. Obiščite jih danes in uživajte v izjemni kulturni izkušnji.

Go up