PGD ILIRSKA BISTRICA - Ilirska Bistrica

Naslov: Vilharjeva cesta 19, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57101291.
Spletna stran: pgd-ilirskabistrica.si.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od PGD ILIRSKA BISTRICA

PGD Ilirska Bistrica, s sedežem na Naslov: Vilharjeva cesta 19, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija, je ena izmed pomembnih gasilskih postaj v državi. Telefonsko številko, po kateri jih lahko kontaktirate, je 57101291. Svoje storitve predstavljajo tudi na spletni strani pgd-ilirskabistrica.si.

Med specialitetami PGD Ilirska Bistrica izstopa predvsem delovanje gasilske postaje. Njihova izkušnja in strokovno znanje v tem področju jih uvrščajo med najboljše v državi. Prav tako je na voljo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Na spletni strani Google My Business so objavljena 3 mnenja o delovanju te organizacije, s povprečnim mnenjem 5/5. To kaže na visoko raven zadovoljstva strank z njihovimi storitvami in delovanjem.

Če iščete strokovno in zanesljivo podjetje, ki se ukvarja z delom gasilske postaje, je PGD Ilirska Bistrica izredno priporočljiva izbira. Za več informacij jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani pgd-ilirskabistrica.si.

Ne manjkajte priložnosti, da se povezujete s tem izjemnim podjetjem in izkoristite njihovo bogato znanje in izkušnje v področju gasilstva. Kontaktirajte jih danes in omogočite si najvišjo raven varnosti in zanesljivosti pri zaščiti svoje lastnine in sebe same.

Go up