Judo klub Krško - Leskovec pri Krškem

Naslov: Ulica mladinskih del. brigad 2, 8273 Leskovec pri Krškem, Slovenija.
Telefon: 40670991.
Spletna stran: jkkrsko.com.
Specialitete: Judo klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 6 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Judo klub Krško

Judo klub Krško je eden izmed pomembnejših judo klubov v Sloveniji. Nahaja se v Leskovcu pri Krškem, na Ulici mladinskih del. brigad 2, s telefonsko številko 40670991. Na spletni strani jkkrsko.com la lahko najdete več informacij o klubu in njihovem delovanju.

Klub je specializiran za judo in ponuja treninge za otroke, mladostnike in odrasle. Judo je borilna veščina, ki se izvaja brez orožja. Poudarja se uravnoteženost, koordinacija, moč in fleksibilnost. Pri judu se učimo tudi vrednot kot so spoštovanje, disciplina in poštenost.

Judo klub Krško ima tudi primerne pogoje za treninge. Parkirišče je na voljo za obiskovalce, dostopno pa je tudi osebam na invalidskem vozičku. Vhod v klub je prav tako dostopen osebam z invalidskimi vozički.

Na spletni strani klubu lahko najdete tudi mnenja ljudi, ki so že obiskali klub. Povprečno mnenje je izjemno pozitivno, saj je ocena 5/5. Ljudje pohvalijo klub zaradi primernega okolja, prijaznega osebja in profesionalnih treningov.

Če iščete klub, kjer se lahko naučite juda ali pa želite izboljšati svoje veščine, je Judo klub Krško zagotovo dobra izbira. Priporočamo vam, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim delovanjem. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in začnite s treningi

Go up