ŠRC Apače - Apače

Naslov: Apače 149a, 9253 Apače, Slovenija.

Specialitete: Rekreacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od ŠRC Apače

ŠRC Apače Apače 149a, 9253 Apače, Slovenija

ŠRC Apače je rekreacijski center, ki se nahaja na naslovu Apače 149a, 9253 Apače, Slovenija. To je idealno mesto za ljubitelje športa in rekreacije.

Med specialitetami tega centra izstopa njegovo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. To pomeni, da je center primeren tudi za obiskovalce z omejeno mobilnostjo.

Če iščete informacije o ŠRC Apače, je zanimivo vedeti, da ima center 1 mnenje na platformi Google My Business, s povprečno oceno 5/5. To kaže, da so obiskovalci zelo zadovoljni s storitvami centra.

ŠRC Apače nima trenutno navedenega telefonskega številka, vendar lahko svoje vprašanja pošljejo neposredno preko njihove spletne strani.

Za končno oceno lahko rečemo, da je ŠRC Apače recreativni center s primernim parkiriščem in zadovoljstvom obiskovalcev. Če iščete mesto za rekreacijo in šport v Apačah, je to zagotovo dobra izbira.

Zato vam očitno priporočamo, da se povezete z njihovo spletno stranjo, da boste lahko dobili dodatne informacije in rezervirali svoje mesto v tem zanimivem centru.

Go up