Prostovoljno gasilsko društvo Apače - Apače

Naslov: Apače 4 D, 9253 Apače, Slovenija.
Telefon: 41371101.
Spletna stran: pgd-apace.si.
Specialitete: Gasilska postaja, Prostovoljna organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Apače

Prostovoljno gasilsko društvo Apače je ena izmed prostovoljnih organizacij v Sloveniji, ki se posveča delu za varnost in zaščito prebivalstva. Naslov te organizacije je Apače 4 D, 9253 Apače, Slovenija. Če želite poklicati Prostovoljno gasilsko društvo Apače, lahko to počete na številki 41371101.

Spletna stran te organizacije je pgd-apace.si, kjer lahko najdete več informacij o njihovem delu in dosežkih. Prostovoljno gasilsko društvo Apače je specialist za gasilsko postajo in njihova glavna naloga je reševanje v primeru požarov in drugih nevarnosti.

Med drugimi zanimivimi informacijami o tej organizaciji je, da imajo na voljo parkirni prostor in so dostopni tudi osebam na invalidskih vozičkih. Vhod v prostorov organizacije je tudi prilagojen osebam na invalidskih vozičkih, kar pomeni, da so vsi dobrodošli v tej organizaciji, ne glede na morebitne ovire.

Na spletni strani Google My Business imajo Prostovoljno gasilsko društvo Apače 2 mnenj, s povprečno oceno 5/5. To kaže, da so njihovi uporabniki zelo zadovoljni s storitvami, ki jih nudi ta organizacija.

Če iščete organizacijo, ki se posveča varnosti in zaščiti prebivalstva, je Prostovoljno gasilsko društvo Apače zelo dobra izbira. Zaradi svoje izkušnje in strokovnosti so sposobni pomagati v primeru nevarnosti in varovati svojo skupnost.

Zato, če iščete organizacijo, ki bo lahko pomagala v primeru požara ali druge nevarnosti, se priporoča, da obiščete spletno stran Prostovoljnega gasilskega društva Apače in se povežete z njimi.

Go up