Glasbena šola Ilirska Bistrica - Ilirska Bistrica

Naslov: Ulica IV. armije 5, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57111222.
Spletna stran: gs-ilirskabistrica.si.
Specialitete: Glasbena šola.

Mnenja: Ta podjetje ima 7 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Glasbena šola Ilirska Bistrica

Želite se učiti glasbe v Ilirski Bistrici Glasbena šola Ilirska Bistrica je prava izbira Naslov te šole je Ulica IV. armije 5, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate tudi po telefonu na številki 57111222 ali preko njihove spletne strani gs-ilirskabistrica.si.

Glasbena šola Ilirska Bistrica ponuja izobraževanje v glasbi, zato je njihova specialiteta glasbena šola. Če iščete kvalitetno glasbeno izobrazbo za sebe ali vašega otroka, je ta šola idealna za vaša prizadevanja. Poleg tega imajo še druge zanimive karakteristike, kot so izkušeni učitelji, sodobna oprema in različni glasbeni instrumenti.

Njihova lokacija v Ilirski Bistrici je izjemno primerna, saj se nahaja v središču mesta in je zato dobro dostopna.

Če iščete mnenja o Glasbeni šoli Ilirska Bistrica, lahko poiščete 7 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje o tej šoli je 5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo njenih učencev in staršev.

Če ste začeti s svojim glasbenim potovanjem in iskate kvalitetno glasbeno izobrazbo, Glasbena šola Ilirska Bistrica verjetno ne bo razočaranje. Zato jih pogosto obiščite preko njihove spletne strani gs-ilirskabistrica.si in začnite s svojo glasbeno potjo.

Go up