Osnovna šola Leskovec pri Krškem - Leskovec pri Krškem

Naslov: Pionirska cesta 4, 8273 Leskovec pri Krškem, Slovenija.
Telefon: 74904060.
Spletna stran: os-leskovec.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 12 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.8/5.

Lokacija od Osnovna šola Leskovec pri Krškem

Osnovna šola Leskovec pri Krškem je osnovna šola, ki se nahaja na naslovu Pionirska cesta 4, 8273 Leskovec pri Krškem, Slovenija. Šola ima tudi svojo telefonsko številko za stike, in sicer: 74904060. Če želite preučiti več informacij o šoli, lahko obiščete tudi njihovo spletno stran.

Šola je znana po svojih osnovnih šolskih programih in zagotavlja kakovostno izobraževanje otrokom v vseh letnikih. Poleg tega so na voljo tudi številne druge storitve in možnosti, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, in vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Na spletni strani šole lahko najdete tudi informacije o njihovih dejavnostih, dogodkih in drugih novicah, ki se tičejo šole in njenih učencev. Osnovna šola Leskovec pri Krškem je tudi dejavna na družbenih omrežjih, kjer lahko sledite njihovim aktivnostim in viziji.

Šola prejema povratne informacije od staršev in učencev, in trenutno ima 12 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 3.8/5. To kaže, da so starši in učenci zadovoljni s kakovostjo izobraževanja in storitvami, ki jih šola nudi.

Če iščete osnovno šolo za svoje otroke, je Osnovna šola Leskovec pri Krškem vredna razmišljanja. Zagotavljajo kakovostno izobraževanje, ugodne pogoje in različne možnosti za učenje in razvoj. Če ste zainteresirani, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani ali jih obiščete neposredno na naslovu. Ne zamudite, da si ogledate tudi njihove družbeno omrežne strani in spletno stran, kjer lahko najdete več informacij o šoli in njenih dejavnostih.

Recomendación final: Kontaktirajte Osnovno šolo Leskovec pri Krškem preko njihove spletne strani os-leskovec.si in dobite več informacij o njihovih programih in storitvah. Ne zamudite tudi, da si ogledate njihove družbeno omrežne strani in spletno stran za boljše razumevanje njihovih vrednot in vizije.

Go up