Osnovna šola Markovci - Markovci

Naslov: Markovci 33d, 2281 Markovci, Slovenija.
Telefon: 27660041.
Spletna stran: os-markovci.net.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 6 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.3/5.

Lokacija od Osnovna šola Markovci

Osnovna šola Markovci je osnovna šola, ki se nahaja na Markovci 33d, 2281 Markovci, Slovenija. Šola ima tudi telefonsko številko, do katere lahko pokličete na 27660041 in spletno stran: os-markovci.net.

Šola je znana po svojih osnovnih šolskih programih in različnih dejavnostih. Je primerna za otroke, ki želijo prejeti kakovosten osnovni izobrazbi. Med specialitetami šole lahko izpostavimo izobraževanje na osnovni šoli.

Osnovna šola Markovci ponuja tudi nekaj drugih zanimivih informacij, kot je na primer dostopno parkirišče za obiskovalce in dostop do šole za osebe na invalidskem vozičku. Vhod v šolo je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Na spletni strani šole lahko najdete več informacij o šoli, njenih programih in dejavnostih. Če iščete osnovno šolo za svoje otroke, je Osnovna šola Markovci dobra izbira.

Na Google My Business ima šola 6 mnenj, s povprečno oceno 3.3/5. Če želite več informacij o šoli, preporočamo, da obiščete njeno spletno stran in se seznanite z njenimi programi in dejavnostmi. Kontaktirajte šolo preko njenega spletnega mesta, če imate vprašanja ali želite več informacij.

Go up