Glasbena šola Lavrica, zavod za bogatitev in razvoj kulturnega Poustvarjanja ter izobraževanja - Škofljica

Naslov: Selska ulica 1, 1291 Škofljica, Slovenija.
Telefon: 41577893.
Spletna stran: gs-lavrica.si.
Specialitete: Glasbena šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Glasbena šola Lavrica, zavod za bogatitev in razvoj kulturnega Poustvarjanja ter izobraževanja

Glasbena šola Lavrica, zavod za bogatitev in razvoj kulturnega Poustvarjanja ter izobraževanja je izjemna izobraževalna ustanova, specializirana za glasbo. Nahaja se v idilični lokaciji v Selska ulica 1, 1291 Škofljica, Slovenija.

Glasbena šola Lavrica ponuja izobraževanje v številnih glasbenih področjih in je znana po svojem prispevku k kulturnemu življenju v Sloveniji. Ustanova se zavzema za bogatenje in razvoj kulturnega izražanja in ponuja izobraževalne programe za otroke, mladostnike in odrasle. Med posebnostmi te ustanove so različni glasbeni programi, kot so klavir, kitara, violina, violončelo, trobenta, flavta, klarinet, saksofon in petje.

Šola je odlično opremljena za poučevanje glasbe in ponuja ugodne učilnice in prostore za vajo in izvedbo. Poleg tega je ustanova dostopna tudi osebam na invalidskih vozičkih in ima na voljo parkirišče.

Glasbena šola Lavrica ima izjemno povprečno oceno 5/5 na podlagi dveh mnenj na Google My Business. To je odličen dokaz za visoko kakovost izobraževanja in storitev, ki jih ustanova nudi.

Če iščete izobraževalno ustanovo, ki ponuja visoko kakovost glasbenega izobraževanja, je Glasbena šola Lavrica izvrsten izbor. Namesto da poiščete druge ustanove, bi vam priporočali, da obiščete njihovo spletno stran gs-lavrica.si in se seznanite z njihovimi programi in storitvami. Kontaktirajte jih po telefonu 41577893 ali preko spletne strani, da bi dobili več informacij in začeli s svojo glasbeno potjo.

Go up