Prostovoljno gasilsko društvo Borovnica - Borovnica

Naslov: Ljubljanska cesta 14, 1353 Borovnica, Slovenija.
Telefon: 17547150.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Borovnica

Prostovoljno gasilsko društvo Borovnica je eno izmed prostovoljnih gasilskih društev v Sloveniji, ki ima sedež na Ljubljanska cesta 14, 1353 Borovnica, Slovenija. Ustanovljeno je bilo leta 1928 in aktivno deluje še danes.

Gre za eno izmed bistvenih društev v lokalni skupnosti, ki zagotavlja varnost in zaščito pred požari in drugimi nesrečami. Njihova glavna specialiteta je gasilska postaja, ki je opremljena z moderno opremo in tehnologijo, ki omogoča učinkovito delovanje v nujnih situacijah.

Društvo je dostopno tudi za osebe na invalidskih vozičkih, saj ima na voljo parkirniško mesto in vhod, ki je dostopen tudi osebam na invalidskih vozičkih. To je le ena izmed zanimivih informacij o društvu, ki kaže na njihovo nagnjenost k vključevanju vsega prebivalstva.

Če iščete informacije o društvu, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran. Na voljo so tudi dve mnenji na Google My Business z povprečno oceno 5/5, kar kaže na visok nivo zadovoljstva uporabnikov.

V skupnosti Borovnica je Prostovoljno gasilsko društvo Borovnica spoštovano in cenjeno. Če iščete način, kako prispevati k lokalni skupnosti in hkrati razvijati svoje spretnosti in znanja, je društvo izbira, ki jo ne boste požalili. Zato jih obiskajte na svoji spletni strani in se pridružite prostovoljcem, da bi delali skupaj za varnejšo in boljše skupnost.

Go up