Pr'Dohtarju - Borovnica

Naslov: Paplerjeva ulica 1a, 1353 Borovnica, Slovenija.

Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Bar.
Druge zanimive informacije: Mize na prostem, Dostop z avtomobilom, Strežba na lokaciji, Dostava, Za s seboj, Odlični koktajli, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Alkohol, Hrana, Koktajli, Pivo, Vino, Žgane pijače, Sedišča, Toaleta, Prijetno in udobno, Priložnostno, Skupine, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Brezplačno parkirišče, Brezplačno parkirišče na ulici, Parkirišče, Psi so dovoljeni.
Mnenja: Ta podjetje ima 50 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Pr'Dohtarju

Pr'Dohtarju Paplerjeva ulica 1a, 1353 Borovnica, Slovenija

Pr'Dohtarju je izjemen bar, ki se nahaja na Paplerjeva ulica 1a, 1353 Borovnica, Slovenija. To je idealno mesto za tiste, ki iščejo dobro pijačo in ugodno družbo.

Bar ima na voljo izjemne koktajle, pivo, vino, žgane pijače in tudi hladno hrano. Vsi njihovi izdelki so narejeni iz visokokvalitetnih sestavin, kar pomeni, da lahko obiskovalci uživajo v izjemnih okusih.

Eden od glavnih znamenitosti Pr'Dohtarjuja so njihovi odlični koktajli. Njihovi koktajli so ustvarjeni z veliko pozornostjo do detajlov in so narejeni z njihovo izvirno recepturo. To pomeni, da lahko obiskovalci doživijo pravo pijačno izkušnjo, ki je težko najti drugje.

Pr'Dohtarju ponuja tudi mize na prostem, kar je idealno za tiste, ki iščejo sončen in prijeten kotiček za uživanje pijače in hrane. Bar ima tudi dovoljenje za dostavo, kar pomeni, da lahko obiskovalci uživajo v njihovih izdelkih tudi doma.

Bar ima tudi dobro dostopnost z avtomobilom in je dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega ima Pr'Dohtarju tudi parkirišče in je brezplačno za obiskovalce.

Pr'Dohtarju je izjemno priljubljen med lokalnimi prebivalci in turisti, kar dokazujejo 50 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 4.8/5. To pomeni, da lahko obiskovalci pričakujejo izjemno storitev in okuse.

V končni fazi lahko rekomendiramo Pr'Dohtarju za vsakogar, ki išče dobro pijačo in ugodno družbo. Če iščete izjemno pijačno izkušnjo, je Pr'Dohtarju pravo mesto za vas. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in rezervirajte si mesto. Ne boste razočarani

Go up