Aquapark & Wellness Bohinj - Bohinjska Bistrica

Naslov: Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 82004080.
Spletna stran: vodni-park-bohinj.si.
Specialitete: Vodni park, Javni bazen, Zdravilišče, Wellness center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Ima bar, Restavracija, Toaleta, Wi-Fi, Wi-Fi, Primerno za družine, Igrišče, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1183 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.1/5.

Lokacija od Aquapark & Wellness Bohinj

Aquapark & Wellness Bohinj je priljubljena destinacija za vso družino, ki si želi preživeti zabaven in sproščujoč dan ob vodi. Nahaja se na naslovu Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija in jih lahko pokličete na 82004080. Več informacij najdete na njihovi spletni strani.

Specialitete tega kompleksa vključujejo vodni park, javni bazen, zdravilišče in wellness center. Ponujajo tudi številne druge storitve, kot so parkirišče, dostopnost za invalide, sanitarije, bar, restavracija, Wi-Fi, igrišče in še več.

Mnenja uporabnikov so zelo pozitivna, saj ima Aquapark & Wellness Bohinj kar 1183 mnenj na Google My Business. Povprečna ocena je 4.1/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev.

Zaradi svoje raznovrstne ponudbe in prijaznega osebja je Aquapark & Wellness Bohinj odlična izbira za družinski izlet ali sproščujoč oddih. Za vse, ki iščejo aktivnosti ob vodi in wellness storitve, je ta kraj idealna destinacija.

Zato toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si rezervirate svoj termin že danes. Ne zamudite priložnosti, da doživite nepozabno doživetje v Aquaparku & Wellness Bohinj

Go up