Knjižnica - Izposojevališče Podpeca - Črna na Koroškem

Naslov: Podpeca 21, 2393 Črna na Koroškem, Slovenija.

Spletna stran: rav.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica - Izposojevališče Podpeca

Knjižnica - Izposojevališče Podpeca je eno od specializiranih izposojevalnic v Črni na Koroškem, Sloveniji. Naslov izposojevnice je Podpeca 21, 2393 Črna na Koroškem.

Specialitete knjižnice so raznolike zbirke knjig, revij, časopisov in drugih publikacij, ki so na voljo za izposojo. Knjižnica omogoča tudi dostop do digitalnih virov, kot so e-knjige in zvočne knjige.

Lokacija knjižnice je odlična, saj je dostopna iz večine dela Črne na Koroškem. V bližini knjižnice je na voljo parkirišče, ki je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku.

Knjižnica - Izposojevališče Podpeca ima na trenutek 0 mnenj na Google My Business in povprečno mnenje 0/5.

Knjižnica ponuja tudi različne dejavnosti in dogodke za svoje uporabnike. Sem spadajo bralni kluba, avdiovizualne predstavitve, predavanja in delavnice.

Če iščete informacije o knjižnici, vam lahko svetujem, da obiščete njihovo spletno stran. Na spletni strani lahko najdete informacije o njihovih zbirkah, dejavnostih, dogodkih in drugih relevantnih podatkih.

Knjižnica - Izposojevališče Podpeca je idealno mesto za vsakogar, ki išče miren kraj za branje in učenje. Če iščete izposojevalnico, ki vam bo ponudila raznolike zbirke in aktivnosti, vas lahko le priporočamo, da obiščete Knjižnico - Izposojevališče Podpeca.

Kontaktirajte jih danes preko njihove spletne strani in začnite uživati v svetu knjig in znanja.

Go up