Pokopališče Lokavec - Ajdovščina

Naslov: Lokavec 11d, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Pokopališče Lokavec

Pokopališče Lokavec Lokavec 11d, 5270 Ajdovščina, Slovenija

Pokopališče Lokavec se nahaja na naslovu Lokavec 11d, 5270 Ajdovščina, Slovenija. To pokopališče je znano po svojih specialitetah v oblikovanju in vzdrževanju grobov ter pokopaliških območij. Poleg tega ponuja tudi storitve pokopavanja in pogrebnih slovesnosti.

Med druge zanimive informacije o Pokopališču Lokavec spadajo parkirišče za obiskovalce, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. To omogoča udoben in enostaven dostop za vse obiskovalce.

Mnenja uporabnikov na Google My Business kažejo, da ima Pokopališče Lokavec odlično povprečno mnenje 5/5. To potrjuje visoko kakovost storitev in prijazno osebje, ki skrbi za obiskovalce in njihove potrebe.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Lokavec, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo dodatne podrobnosti o storitvah, cenah in urniku. Spletna stran je odličen vir informacij in omogoča enostaven stik s ponudnikom.

Z odličnimi specialitetami v oblikovanju grobov in pokopaliških območij, ter visoko oceno uporabnikov, je Pokopališče Lokavec odlična izbira za vse, ki iščejo kakovostne storitve na tem področju. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate sami

Go up