Kulturni dom Šoštanj - Šoštanj

Naslov: Trg Jožeta Lampreta 3, 3325 Šoštanj, Slovenija.
Telefon: 38984344.
Spletna stran: zks.si.
Specialitete: Kultura.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 21 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.1/5.

Lokacija od Kulturni dom Šoštanj

Kulturni dom Šoštanj je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Trg Jožeta Lampreta 3, 3325 Šoštanj, Slovenija. Ponuja široko paleto kulturnih dogodkov in aktivnosti za obiskovalce vseh starosti. Za več informacij jih lahko pokličete na Telefon: 38984344 ali obiščete njihovo Spletno stran: zks.si.

Specialitete Kulturnega doma Šoštanj so povezane z kulturo - od gledaliških predstav, koncertov, razstav do delavnic in drugih kulturnih dogodkov. Poleg tega ponujajo tudi možnost parkiranja, dostop za osebe na invalidskem vozičku ter vhod prilagojen za osebe s posebnimi potrebami.

Kulturni dom Šoštanj je znan tudi po svoji odlični storitvi in kakovostnih dogodkih. Na platformi Google My Business ima kar 21 mnenj uporabnikov, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z 4.1/5.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in aktivnosti v Šoštanju, je Kulturni dom Šoštanj odlična izbira. Nudi pestro ponudbo kulturnih vsebin ter prijazno in prilagojeno okolje za vse obiskovalce. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o prihajajočih dogodkih ter možnostih sodelovanja. Ne zamudite priložnosti za obogatitev svojega življenja s kulturnimi doživetji

Go up