Društvo Krajanov Morje - Fram

Naslov: Priolova cesta 54, 2313 Fram, Slovenija.

Specialitete: Združenje prebivalcev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Društvo Krajanov Morje

Društvo Krajanov Morje Priolova cesta 54, 2313 Fram, Slovenija

Društvo Krajanov Morje je zavod, ki se nahaja na naslovu Priolova cesta 54, 2313 Fram, Slovenija. Specialitete tega združenja prebivalcev vključujejo različne dejavnosti in dogodke, namenjene skupnosti in lokalnemu prebivalstvu. Poleg tega ponujajo tudi različne storitve, ki so dostopne osebam na invalidskem vozičku.

Društvo Krajanov Morje se nahaja v slikovitem okolju in ponuja številne priložnosti za druženje in sodelovanje. S svojo lokacijo in dejavnostmi privablja tako domače prebivalce kot tudi obiskovalce od drugod.

Na Google My Business ima Društvo Krajanov Morje 1 mnenje, ki ga je ocenilo s 5 zvezdicami. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in dobro delo združenja.

Za osebo, ki išče informacije o Društvu Krajanov Morje, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran in se seznaniti z njihovimi dejavnostmi ter dogodki. Poleg tega je priporočljivo poklicati ali obiskati njihov naslov za dodatne informacije.

Zaključna priporočila so, da se v primeru zanimanja osebe vključijo v dejavnosti in dogodke Društva Krajanov Morje ter se povežejo s skupnostjo. Za več informacij ali za sodelovanje pa jih vabimo, da obiščejo njihovo spletno stran in stopijo v stik z njimi.

Go up