Kulturno društvo Podlehnik - Podlehnik

Naslov: Podlehnik 9, 2286 Podlehnik, Slovenija.

Spletna stran: podlehnik.si.
Specialitete: Neprofitna organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Kulturno društvo Podlehnik

Kulturno društvo Podlehnik Podlehnik 9, 2286 Podlehnik, Slovenija

Kulturno društvo Podlehnik se nahaja na naslovu Podlehnik 9, 2286 Podlehnik, Slovenija. Gre za neprofitno organizacijo, ki se osredotoča na promocijo kulturnih vsebin in dejavnosti v lokalni skupnosti. Njihova spletna stran podlehnik.si ponuja več informacij o njihovem delu in prihajajočih dogodkih.

Med njihovimi specialitetami je tudi skrb za dostopnost, saj imajo parkirišče in dostopno pot za osebe na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost vključujoči in prijazni kulturni sceni za vse obiskovalce.

Čeprav je Kulturno društvo Podlehnik manjše, pa ima kljub temu dobro povprečno mnenje. Na platformi Google My Business imajo 2 mnenji, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z 4.5 od 5.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in aktivnosti v Podlehniku, je Kulturno društvo Podlehnik odlična izbira. Njihova predanost vključevanju vseh obiskovalcev, bogata kulturna ponudba in dobro povprečno mnenje kažejo na kakovost njihovega dela. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovimi prihajajočimi dogodki ter aktivnostmi. Ne zamudite priložnosti, da se povežete z lokalno kulturno skupnostjo in uživate v pestri ponudbi kulturnega društva Podlehnik.

Priporočilo: Za več informacij in aktualne dogodke obiščite njihovo spletno stran na podlehnik.si in se povežite z njimi za nepozabno kulturno izkušnjo v Podlehniku.

Go up