ŠD Borovnica - nogometno igrišče - Borovnica

Naslov: Obrtniška ulica 4, 1353 Borovnica, Slovenija.

Specialitete: Nogometno igrišče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 57 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od ŠD Borovnica - nogometno igrišče

ŠD Borovnica - nogometno igrišče Obrtniška ulica 4, 1353 Borovnica, Slovenija

ŠD Borovnica - nogometno igrišče je priljubljeno športno središče, ki se nahaja na naslovu Obrtniška ulica 4, 1353 Borovnica, Slovenija. Specializirano je za nogometno igrišče in nudi odlične možnosti za igro in rekreacijo.

Med njegove glavne specialitete spadajo zagotovo nogometno igrišče, ki privablja tako ljubitelje tega športa kot tudi tiste, ki se želijo rekreativno ukvarjati s športom.

Poleg tega ima športni center tudi nekaj dodatnih informacij, ki jih velja izpostaviti. Na voljo je parkirišče, prilagojeno za osebe na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je dostopen tudi osebam s posebnimi potrebami.

Na Google My Business je podjetje prejelo kar 57 mnenj, kar priča o njihovi priljubljenosti in zadovoljstvu strank. Povprečna ocena znaša 4.2/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo uporabnikov.

Za osebo, ki išče informacije o športnih možnostih v okolici Borovnice, je ŠD Borovnica - nogometno igrišče odlična izbira. S svojo lokacijo, specializacijo in dodatnimi storitvami, kot so parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, ponuja vse, kar ljubitelji nogometa in rekreacije potrebujejo.

Zato ŠD Borovnica - nogometno igrišče priporočamo vsem, ki iščejo kvalitetno športno izkušnjo v Borovnici. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami

Go up