Pokopališče Borovnica - Borovnica

Naslov: Rimska cesta 35, 1353 Borovnica, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Borovnica

Pokopališče Borovnica Rimska cesta 35, 1353 Borovnica, Slovenija

Pokopališče Borovnica se nahaja na naslovu Rimska cesta 35, 1353 Borovnica, Slovenija. Predstavlja specialitete v obliki pokopališča, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Druge zanimive informacije vključujejo parkirišče in vhod, ki sta prav tako dostopna osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja uporabnikov na platformi Google My Business trenutno znašajo 0, kar pomeni, da še ni bilo podanih ocen. Povprečno mnenje tako znaša 0/5. Kljub temu pa je Pokopališče Borovnica vsekakor vredno obiska in raziskovanja.

Če iščete informacije o lokaciji, ki ponuja posebne storitve za dostopnost in pokopališke storitve, je Pokopališče Borovnica odlična izbira. S svojo prijaznostjo do oseb na invalidskem vozičku in parkiriščem se izkaže kot primer dobre prakse na področju zagotavljanja enakih možnosti za vse obiskovalce.

Za osebe, ki iščejo več informacij ali želijo stopiti v stik s Pokopališčem Borovnica, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran in se pozanimati o njihovih storitvah ter možnostih. Morda boste našli koristne informacije ali kontaktne podatke, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjem načrtovanju.

Zaradi njegove dostopnosti in posebnih storitev je Pokopališče Borovnica idealna destinacija za vse, ki cenijo skrb za vsakega obiskovalca. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se pozanimajte o njihovi ponudbi

Go up