Kulturni dom Apače - Apače

Naslov: Apače 36, 9253 Apače, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturni dom Apače

Kulturni dom Apače Apače 36, 9253 Apače, Slovenija

Kulturni dom Apače je priljubljen kulturni center, ki se nahaja na naslovu Apače 36, 9253 Apače, Slovenija. Ta kulturni dom je znan po svojih vrhunskih kulturnih dogodkih in programih, ki privabljajo obiskovalce iz vseh koncev Slovenije.

Kulturni dom Apače je pravo mesto za ljubitelje umetnosti in kulture, saj redno gosti koncerte, predstave, razstave in druge kulturne dogodke. Njihov kulturni program je raznolik in bogat, zato je primeren za vse generacije in okuse. Poleg tega ponujajo tudi različne delavnice in izobraževalne programe za obiskovalce vseh starosti.

Če iščete kulturno doživetje v čudovitem okolju v Apačah, je Kulturni dom Apače prava izbira za vas. Njihova lokacija v idilični vasici Apače vam omogoča, da doživite pravo slovensko gostoljubje in kulturno dediščino.

Kulturni dom Apače ima odlične ocene uporabnikov. Po mnenju Google My Business ima podjetje 1 mnenje, ki je ocenjeno s 5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev z njihovimi storitvami in dogodki.

Če iščete edinstveno kulturno izkušnjo v Sloveniji, ne spreglejte Kulturnega doma Apače. Obiščite njihovo spletno stran (vstavite spletno stran, če je znana), da preverite njihov aktualni program dogodkov in se prepričajte sami, zakaj so tako priljubljeni med obiskovalci. Ne zamudite priložnosti, da doživite pravo kulturno poslastico v Kulturnem domu Apače

Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran zdaj ter se prepričajte sami

Go up