Občina Apače - Apače

Naslov: Apače 42b, 9253 Apače, Slovenija.
Telefon: 25698550.
Spletna stran: obcina-apace.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Občina Apače

Občina Apače je lokalna upravna enota, ki se nahaja na naslovu Apače 42b, 9253 Apače, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 25698550 ali obiščete njihovo spletno stran.

Občina Apače se specializira v občinskem uradu in ponuja različne storitve za lokalno prebivalstvo. Njihove dodatne storitve vključujejo parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Poleg tega, Občina Apače prejme tudi ocene uporabnikov, saj ima 1 mnenje na Google My Business. Povprečno mnenje je ocenjeno s 4/5, kar kaže na zadovoljstvo strank s storitvami, ki jih nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o Občini Apače, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo podrobnejše informacije o njihovih storitvah in delovnem času. Prav tako je priporočljivo kontaktirati njihov občinski urad preko telefona za morebitna dodatna vprašanja.

Za vse, ki potrebujejo pomoč ali informacije glede lokalnih zadev v Apačah, je Občina Apače odličen vir informacij in pomoči. Zato toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi za vse potrebne informacije.

Go up