Svet knjige Ilirska Bistrica - Ilirska Bistrica

Naslov: Trg maršala Tita 4, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57100695.
Spletna stran: mladinska.com.
Specialitete: Knjigarna.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Debetne kartice, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Svet knjige Ilirska Bistrica

Svet knjige Ilirska Bistrica je knjižnica, ki se nahaja na Trgu maršala Tita 4, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija. Telefon za stik je 57100695. Na njihovi spletni strani mladinska.com lahko najdete več informacij o njihovi ponudbi. Glavna specialiteta knjižnice je seveda prodaja knjig.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da imajo parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega sprejemajo debetne in kreditne kartice. Na Google My Business imajo 5 mnenj, ki dajejo povprečno oceno 4/5.

Svet knjige Ilirska Bistrica je idealen kraj za ljubitelje knjig, ki iščejo raznoliko ponudbo in prijetno okolje za branje. Nahaja se v središču mesta, kar omogoča enostaven dostop in priročno nakupovanje knjig. Za tiste, ki potrebujejo dodatno pomoč ali informacije, je osebje vedno pripravljeno pomagati.

Za vse, ki iščejo kakovostne knjige in prijetno nakupovalno izkušnjo, je Svet knjige Ilirska Bistrica odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate sami. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete bogato ponudbo knjig in se prepričate o njihovi prijazni in strokovni storitvi. Obiščite jih danes

Go up