Kmetijska zadruga Radgona, z.o.o., Oskrbni center Apače - Apače

Naslov: Apače 4 C, 9253 Apače, Slovenija.
Telefon: 25642756.
Spletna stran: kz-radgona.si.
Specialitete: Dobavitelj kmetijske opreme.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 52 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.1/5.

Lokacija od Kmetijska zadruga Radgona, z.o.o., Oskrbni center Apače

Kmetijska zadruga Radgona, z.o.o., Oskrbni center Apače se nahaja na naslovu Apače 4 C, 9253 Apače, Slovenija. Svojo dejavnost usmerja v dobavo kmetijske opreme, kar jih uvršča med vodilne ponudnike na tem področju v regiji.

Poleg tega, da nudijo vrhunsko opremo, se lahko pohvalijo s številnimi dodatnimi storitvami. Na njihovi spletni strani kz-radgona.si si lahko ogledate celoten asortiman izdelkov ter pridobite dodatne informacije o njihovi ponudbi.

Med drugimi zanimivostmi, ki jih ponujajo, so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. To kaže na njihovo predanost k strankam in skrb za njihovo udobje.

Če se ozremo na mnenja strank, podjetje premore kar 52 ocen na platformi Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje znaša 4.1/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank in kakovost storitev, ki jih nudijo.

V kolikor iščete kakovostno kmetijsko opremo ter vrhunsko storitev, je Kmetijska zadruga Radgona, z.o.o., Oskrbni center Apače prava izbira za vas. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in jih kontaktirate za vse dodatne informacije ter ponudbe.

Go up