Smučarsko skakalni klub Mislinja - Mislinja

Naslov: Gozdarska cesta 16, 2382 Mislinja, Slovenija.
Telefon: 41339675.
Spletna stran: mislinja.si.
Specialitete: Športni objekt.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 28 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Smučarsko skakalni klub Mislinja

Smučarsko skakalni klub Mislinja je športni objekt, ki se nahaja na Gozdarska cesta 16, 2382 Mislinja, Slovenija. Gre za pomembno športno lokacijo, kjer se lahko udeležite smučarskih skokov in drugih sorodnih dejavnosti. Klub je znan po svojih izvrstnih objektih in prijaznem okolju, ki omogoča športnikom, da se izpopolnjujejo in uživajo v svoji naklonjenosti.

Kontaktiranje kluba je lahko prek telefona na številki 41339675 ali prek njihove spletne strani. Na spletni strani lahko najdete tudi pomembne informacije o klubu in njegovih dejavnostih. Parkirišče je na voljo vsem obiskovalcem, vključno z osebami na invalidskih vozičkih. Vhod v objekt je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih.

Številni športniki in obiskovalci so že ocenili klub na Google My Business s 28 mnenji in povprečno oceno 4.2/5. To kaže, da kljub majhnemu številu ocenjenj klub uživa v zelo pozitivni reputaciji med svojimi obiskovalci. Če iščete zanimiv športni objekt, kjer boste lahko izvajati smučarske skoke in uživati v lepi naravi, je Smučarsko skakalni klub Mislinja zelo priporočljiv.

Za nadaljnje informacije o klubu in njegovih dejavnostih jih preporočamo, da obiščejo njihovo spletno stran ali jih kontaktirajo neposredno. Uživajte v športu in lepoti narave v Smučarskem skakalnem klubu Mislinja

Go up