Mestna občina Maribor, krajevna skupnost Razvanje - Maribor

Naslov: Razvanjska cesta 22, 2000 Maribor, Slovenija.
Telefon: 22201840.
Spletna stran: maribor.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mestna občina Maribor, krajevna skupnost Razvanje

Mestna občina Maribor, krajevna skupnost Razvanje je lokalna občina v mestu Maribor, Slovenija, ki se nahaja na naslovu Razvanjska cesta 22, 2000 Maribor. Če želite stopiti v stik z njimi, jih lahko pokličete na telefon: 22201840 ali obiščete njihovo spletno stran: maribor.si.

Specialitete te občine vključujejo občinski urad, kjer lahko prebivalci dobijo potrebne informacije in storitve. Poleg tega imajo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Kljub temu pa je pomembno omeniti, da ima to podjetje 0 mnenj na Google My Business, kar kaže na pomanjkanje povratnih informacij od strank. Povprečno mnenje je zato 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o Mestni občini Maribor, krajevni skupnosti Razvanje, je pomembno vedeti, da gre za lokalno občino s sedežem v Mariboru. Zagotavljajo različne javne storitve in informacije ter so odprti za vprašanja in pomoč prebivalcem in obiskovalcem.

Za več informacij ali če želite izvedeti več o njihovih storitvah, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Ne oklevajte, saj so lahko odgovori na vaša vprašanja le klik stran

Go up